cu bicla, evenimente

Bike In

Drumul catre Bike In

Drumul catre Bike In

Desi aveam in plan sa trec inca din prima zi pe la Bike In, am fost deturnat de un concert Iris de care am aflat pe ultima suta de metri si nu regret 😉 Am sa revin insa curand cu detalii despre acest concert, chiar merita.

Prin urmare, dupa ce am ratat prima zi de Bike In, Duminica nu am mai acceptat nici o alte deturnare 😀 Si asa am ajuns in a doua zi a evenimentului, la locatia de la Cinematograful de vara din parcul Herastrau. Nu inainte de da o tura prin parcul Herastrau, unde am dat peste acest mic dracusor, pus pe joaca prin copaci.

La Bike In am gasit un loc superb, pregatit cu suflet de catre organizatorii evenimentului.

Bike In - Parcul Herastrau

Bike In - Parcul Herastrau

 

Mai multe poze am pus aici. Nu am putut sa nu admir superbele biciclete de la Electra care chiar ca-ti rup inima. M-am tot invartit pe langa ele si am tot oftat injurand in dinti criza. Bicicletele si accesoriile arata cu adevarat superb si chiar iti dau sentimentul de special, de deosebit. Detaliile incorporate in aceste biciclete iti aduc instantaneu un zambet pe buze, imediat ce le descoperi.

 

Bike In - bicicletele Electra

Bike In - bicicletele Electra

 

Bike In - bicicletele Electra

Bike In - bicicletele Electra

 

Dupa ce am dat cateva ture de parc si m-am intalnit cu drag cu cativa prieteni vechi, am revenit pentru filmul de seara de la Bike In. Alegerea finala a fost Narco: The Secret Adventures of Gustave Klopp, un film frantuzesc, interesant, despre narcolepsie si efectele ei in plan social si nu numai.

 

Bike In - Cinematograful de vara

Bike In - Cinematograful de vara

 

Film care insa a fost oprit brusc, in ceea ce ma priveste, de primele picaturi de ploaie. Picaturi care au aparut spre finalul acestuia, oricum si pe care am tot sperat ca le voi evita – dar n-a fost sa fie. Si asta ma aduce la a doua parte a scrierii si a experientei de aseara – biking in the rain 😀

Standard

Un gând despre „Bike In

  1. Pingback: biking in the rain « Vulupe's notes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s