evenimente

lecturi urbane

Azi este o zi frumoasa. Si nu spun asta doar ca pe o simpla observatie. Astazi este o zi frumoasa care se va termina superb. Pentru ca azi se fac ultimele pregatiri pentru proiectul Civika.roLecturi Urbane . Un proiect frumos, gandit bine si care merita sa inceapa cu un mare succes. Ce inseamna Lecturi Urbane?

Prima ediţie Lecturi Urbane va avea loc marti, 3 noiembrie 2009, ora 19:00. Ne vom întâlni la staţia de metrou Aviatorilor, iar prima ruta va fi Aviatorilor – Tineretului – Pipera. Lecturi Urbane va fi organizat în Bucuresti o dată la două săptămâni, iar durata evenimentului (în mod estimativ) va fi de 1h şi 30 minute. Am adunat în jur de 40 de cărţi pe care am lipit niste stickere simpatice şi pe care le vom împărţi în metrou. În afară de acestea, avem promisiuni de cărţi de la câteva edituri. Cei care doresc să aducă cărţi pentru a fi împărţite în metrou, pot veni cu ele în ziua evenimentului. Am obţinut APROBAREA de la METROREX pentru a filma/fotografia, iar confirmările din partea unor jurnalişti şi persoane publice sunt aproape definitivate. Materialele, logo-urile, stickerele si bannerele (pentru a sustine editia din Bucuresti) pot fi descarcate de aici: http://bit.ly/3JJHs7 Lecturi Urbane este un proiect de implicare civică iniţiat de civika.ro ce are scopul de-a promova lectura în locurile publice şi în mijloacele de transport în comun.

Adrian Ciubotaru, activist civika.ro

 

Am pregatit si eu doua carti pentru acest proiect: Proscrisul si Viata de caine. Am convingerea ca vor ajunge pe maini bune care le vor aprecia.

Ne vedem diseara la ora 18.50, la statia de metrou Aviatorilor. Abia astept 😀

Mai participa si/sau sustin proiectul si: Andrei Pintica, Adrian Ciubotaru, Anamaria Hancu, Sorin Tudor, Tara Duveanu, Dragos, Chinezu, Dumitrescu Dan,

Standard

4 gânduri despre „lecturi urbane

  1. Pingback: Lecturi Urbane – Oraşul citeşte | Adrian Ciubotaru

    • Wow, multumesc pentru un asa credit de incredere. Stii ca o asa urare vine si cu obligatii, nu? Uffff, trebuie sa ma apuc de treaba, cam asa s-ar zice 😛
      Promit sa fiu un recidivist constiincios si constient. Restul … om vedea 😉

  2. Pingback: lecturi urbane – o leapsa de cultura « notele lui Vulupe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s