evenimente

lecturi urbane #2 in pregatire

 

Lecturi Urbane

 

 

 

Asa cum povesteam acum nu multa vreme, proiectul Lecturi Urbane a avut parte de un start mai mult decat fericit si vesel. Si cum lucrurile bune incep sa aiba viata lunga chiar si pe la noi, iata ca se pregateste urmatoarea editie de Lecturi Urbane.

Planurile sunt mari, asa cum ii sta bine unui proiect bine gandit si bine organizat. Vor fi disponibile peste 300 de carti pentru a fi distribuite, de data asta personalizate si cu semne de carte si/sau biletele si incercam sa strangem peste 100 de participanti – plan care cred ca are foarte mari sanse de reusita. Asa ca este cazul sa scoatem ceva carti vechi sau noi de prin rafturi si sa ne anuntam prietenii ca Marti 24 Noiembrie, pe seara la ora 19.00 ne vedem pe peron la Unirii 1 pentru o noua editie de Lecturi Urbane.

Noi vom fi acolo. Voi veti veni?

 

Update: Proiectul a primit si o casa noua, aici: http://orasulciteste.ro/

Standard

14 gânduri despre „lecturi urbane #2 in pregatire

 1. Salut!

  Nu m-am prins care-i faza cu lecturile urbane dar… suna bine titlul actiunii. 🙂

  Daca toata treaba e sa ne adunam atunci, acolo si sa pornim mai departe citind in metrou ma bag. Sper sa nu fie o problema daca voi avea ca lectura o carte de psihologie. 😀

  • Salut Adrian. Suna bine si mai ales face bine actiunea asta. Da, in mare, a participa inseamna a-ti lua o carte si a citi, alaturi de alte cateva zeci de participanti. Se vor si distribui carti – care vor fi aduse de catre organizatori si de catre participantii care vor sa faca asta – si se va promova si direct proiectul dar asta o va face cine va dori. Iar tema lecturii ti-o poti alege linistit 😉
   Prin urmare, te asteptam Marti la 19.00

 2. Pingback: Tweets that mention lecturi urbane #2 in pregatire « notele lui Vulupe -- Topsy.com

  • Multam fain de incurajare 😀 Tu nu vii deseara? La cum se anunta, cred ca vom umple un tren intreg si o sa dam carti unii altora :)) Prin urmare, va fi o seara tare frumoasa.

 3. Pingback: Haideţi să citim cărţi, să împărţim cărţi şi să cunoaştem oameni! | Adrian Ciubotaru

 4. Pingback: marti de cultura « notele lui Vulupe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s