evenimente

lecturi urbane #4

Mai multe detalii preiau direct de la sursa:

Marţi, 15 decembrie, ora 19:00 are loc următoarea ediţie  Lecturi Urbane. Oraşul citeste pentru ultima dată în acest an şi pentru a marca eforturile noastre de-a încuraja lectura în spaţiile publice, vom organiza un After Reading Party în aceeaşi seară, imediat după ce vom citi şi vom împărţi cărţi la metrou.

Traseul
Ne vom întâlni pe peronul staţiei de metrou Unirii 1, vom merge până la Dristor 1, iar apoi vom schimba la Dristor 2 de unde ne vom urca intr-un metrou gol şi ne vom intoarce pe ruta Dristor  2 – Obor – Eroilor până la Unirii 1.

Party
După Lecturi Urbane în metrou vom merge la After Reading Partyîn Mătăsari #17 unde vom prepara cel mai bun vin fiert cu mere şi gutui, aromat cu scorţişoară, vom face poze pentru un album Lecturi Urbane şi ne vom distra pe cinste.

Cu alte cuvinte, se anunta ca vom incheia anul „with a bang” 😛 Ce mai pot spune decat ca ne vedem acolo si abia astept o noua tura de impartit lectura, zambete si voie buna. Pentru ca au venit sarbatorile, pentru ca suntem veseli, pentru ca suntem tineri si pentru ca ei, cei de langa noi, merita sa ne implicam 😉

Si nerabdarea este mare pentru vinul fiert din Matasari #17, strada studentiei mele – ehhhh, vremuri 🙂

PS – nu pot sa nu ma laud si sa nu va spun ca poza afisului este facuta de catre @AlinaMarin la sugestia mea 😀 Na, am spus-o 😛

Standard

3 gânduri despre „lecturi urbane #4

  1. M-am apucat de o calatorie in timpul celui de-al doilea razboi mondial , Sven Hassel e ghidul meu , sper sa ajung la destinatie in timp util (Metrou Unirii 1 Marti , 15 decembrie ora 19:00 ) si sa ma intalnesc cu camarazii mei de razboi si sa cucerim poporul din metrou cu minunatele noastre arme (cartile). Astfel , vom triumfa in razboiul acesta dintre cultura si incultura. Asadar , pregatiti arm’ soldati !

    • Armele sunt pregatite si trupele cum nu se mai poate mai bine motivate. Strategia este si ea deja definita, mai lucram putin la tactica – desi avem si aici liniile principale stabilite.
      D-day ramane Marti 15 Decembrie 2009 iar ora 0 va fi de fapt ora 19.00. Sa inceapa asaltul 😀

  2. Pingback: valul literelor « notele lui Vulupe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s