evenimente, ganduri

da mama, sigur ca poti si tu

Cand un copil suna la Telefonul Copilului doar pentru a putea sa vorbeasca cu cineva, sa se simta ascultat, e grav. Cand un sondaj arata ca pentru jumatate din copii media de timp petrecut cu parintii este de o ora este deja inimaginabil. Dar, din pacate, foarte adevarat. Crunt de adevarat.

Copii au ajuns doar o alta sarcina pe lista datoriilor zilnice – o sarcina care trebuie rezolvata cat mai eficient caci doar suntem intr-o epoca a vitezei, nu? Traim in era fast-food, de ce nu am face si fast-education? Dar oare nu cumva rezultatele in timp vor fi cam aceleasi? Acum, dupa nu foarte multi ani, am descoperit ca mancarea de tip papa iute nu-i chiar asa de sanatoasa, nu? Din fericire, cu putina vointa si ceva dieta, se poate remedia de cele mai multe ori.

Educatia facuta in acelasi mod, insa, nu prea mai are solutii de reparare. Un copil crescut cu telecomanda in mana, nu va mai putea recupera anii copilariei nicicand. Si la fel va proceda cand, la randul sau, va fi parinte.

Timp Impreuna este o campanie lansata de Romtelecom si are ca scop atentionarea parintilor asupra acestor grave probleme. Merita toata sustinerea pe care o putem oferi.

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s