Poster Skirtbike Editia 1
cu bicla, evenimente

rochite si rotite

Uite ca fetele, cochetele, dupa ce au participat cu drag la cam toate iesirile bicicliste de pana acum s-au hotarat sa-si faca un eveniment propriu. Na, te poti supara pe ele? Pai nu prea, asa ca hai sa le incurajam 😉

Poster Skirtbike Editia 1

Mai multe despre intamplare ne spun chiar fetele de la Velobello:

SkirtBike este primul eveniment biciclistic din România destinat cu precădere femeilor (vezi comunicat in format pdf). Iniţiatoarele sale îşi propun să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Şi aceasta pentru că mersul pe bicicletă zilnic la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine. Bicicleta este noua ”little black dress”.

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă15 mai 2010, începând cu ora 16 şi va avea ca punct de plecare Muzeul de Geologie, situat pe Bd. Kisellef nr. 2. La întoarcerea de pe traseu, biciclistele vor fi răsfăţate cu muzică bună, limonadă proaspătă şi fursecuri de către gazda evenimentului, Clubul Ţăranului (MŢR) şi îşi vor putea împărtăşi experienţele din trafic. În plus, fotografi profesionişti vor surprinde cele mai chic ipostaze, iar sponsorii evenimentului vor premia cele mai frumoase bicicliste.

Ne vedem sambata la SkirtBike, da?

Standard

9 gânduri despre „rochite si rotite

  1. Pingback: Tweets that mention rochite si rotite « notele lui Vulupe -- Topsy.com

  2. Mi se pare o idee super, felicitari initiatoarelor si sper sa ajung si eu la biciclit! 😀

    PS. Vulupe, acum vad si eu ca te-ai mutat pe .com, congrats! 🙂

  3. Pingback: Update « Velobello

  4. Crisst zice:

    Iniţiativa asta e cam sexy, îmi place…m-aş băga şi eu, numai la agaţat (cum o fi agăţatul pe bilă, merge?! :)) şi pedalat, evident!!!..pedalat, pedalat, asudat…însă am câteva mici reţineri: habar n-am să biclez (sau biciclez, după caz şi preferinţe), fustele mele nu-s aşa largi să-mi permită gimnastica de după ghidon, sportul l-am lăsat în urmă. Dar…doresc mult succes la pedalat, pedalat, pedalat, zâmbit şi pedalat, fetelor înzestrate cu tot ce-mi lipseşte mie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s