cu bicla

povete de navetist

Am mare noroc sa am in jurul meu oameni rabdatori si perseverenti. George Hari este unul dintre ei. Acum ceva vreme, dupa lansarea proiectului Bicla.ro, m-a rugat sa contribui si eu cu ceva materiale. Lenes cum sunt si mereu prins in altceva, am tot amanat sa incep sa scriu. Dar George nu m-a lasat in pace si bine a facut 😛

Asta e ceea ce a iesit:

Învăţăturile unui navetist cu bicicleta

Din moment ce unii oameni indivizi consideră că mersul pe bicicletă este pentru cei fără bani care locuiesc la periferia oraşului şi nu-şi permit să achiziţioneze o maşină, zic să scriem şi câteva sfaturi pentru cei care au de făcut drumuri zilnice mai lungi, cu bicicleta.

Din fericire, stau ceva mai departe de centrul oraşului. Departe ca distanţă, nu neapărat ca timp. Distanţă care însă nu m-a făcut deloc să renunţ la mersul pe bicicletă, ba dimpotrivă,€“ prefer să mă bucur de libertatea şi independepenţa oferite de cele două roţi cât de des am ocazia. Prin urmare, de cel puţin câteva ori pe săptămână am ocazia să parcurg un traseu de aproximativ 18 km dus, în funcţie de ruta aleasă.

În coada TIR-ului, în umbra dubei

Am parte pe drum de cam toate condiţiile de trafic, începând cu cel de vehicule grele de tip TIR, camioane şi dubiţe (încep traseul cu o bucată de drum de centură a Bucureştiului) şi până la traficul de supercar-uri prin centrul oraşului.

Restul articolului pe Bicla.ro Sper sa fie util 😀

Standard

3 gânduri despre „povete de navetist

  1. Pingback: naveta pe bicicleta – video « notele lui Vulupe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s