cu bicla, evenimente

video de la Papergirl

Cu multumiri catre Ariel care a gasit timp sa faca asa de repede montajul, iata un mic exemplu din ce a insemnat Romanian Papergirl.

Dupa ce am vazut imaginile, am cazut pe ganduri ca gaina closca pe oua (e drept ca si coloana sonora aleasa e numai buna, da o stare foarte potrivita). Chiar a fost minunat, se vede pe fetele oamenilor. Atat participanti cat si trecatori, ceva s-a intamplat acolo – pe fetele lor sunt zambete. Multe. Pot spune ca Vineri, 3 Septembrie 2010, nu am trait degeaba.

Standard

5 gânduri despre „video de la Papergirl

 1. Pingback: video de la Papergirl - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Johnesy zice:

  acest comentariu este doar un test (prin care sa stabilesc daca ai decis sa ignori comentariille mele, in general, doar pe cele de la postarea anterioara, sau pur si simplu nu le-ai observat)

  • Heeeei, nu-i corect 😛 Am lipsit o zi ca am fost sa-mi vad parintii si deja sunt tras de urechi. Nu-i drept 😛 Promit ca raspund dar abia dupa-masa/seara – mai am de alergat pe ici pe colo azi.

   • Johnesy zice:

    yeeah, riiight : P daca vreunul din drumuri te aduce pe langa tineretului/unirii, da-mi un semn si iti vin cu comentariile live. ca sa nu mai pierzi tu timpul cu raspunsul la ele aici 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s