Foto, umbra, eu si bicla
cu bicla, poz(n)e

cu bicicleta aproape de Bucuresti

De ceva timp, iar am o stare de-mi vine sa dau cu biciul si s-o iau de nebun hai-hui prin lume. Si poate n-as face rau dar asta-i alta discutie. Cum am prostul obicei sa nu stiu sa aman mai nimic, in ultima vreme am inceput sa resimt, tare, presiunea mai multor proiecte, atat de la firma cat si din cele particulare. Bag sama ca-s oleaca multe. Dar altcumva nu stiu 😛 Si in loc sa le aman, cum spuneam, am tot tras sa le vad aduse la o linie de plutire pe toate – evident ca n-am reusit, asa ca incordarea e cam mare.

Azi, pentru ca tot am sarbatorit Sfanta Maria – mica, cica –  am zis ca merit si eu juma’ de zi, pentru mine. Iac’asa. N-am avut parte nici de aia, ca a sunat telefonul tot la fiecare sfert de ora dar tot a fost bine. Mi-am ras in barba tot vorbind serios cu diversi, in timp ce eu eram pe coclauri, haladuind, cu camera in mana, vanand poze cu rate, maracini sau alte vietuitoare 😀 Acum stiu ca m-au aflat toti de la birou dar … asta e. N-o sa mor 😛

Si cu ocazia asta m-am si incarcat, pe langa ciulini si felurite gaze (cam trei capuse am dat jos de pe mine acasa :P), cu muuulta stare de bine. Timp de vreo patru ore n-am vazut si auzit om, doar gaze, vant, pasaret la greu si scartaitul biclei ce se cere unsa – are tot dreptul, saraca. Am vazut in schimb multa natura, multa viata, multa liniste, mult cer si multa, multa libertate. Si e bine. Acum e bine.

M-am si ratacit, am intrat in niste hatisuri de nu stiam cum mai ies de acolo 😀 E ciudat cum te poti rataci intr-un petec de padure, la cativa km de casa – ei, eu am reusit si zau ca nu m-am chinuit prea tare 😛

Cam tot drumul se inscrie pe o raza nu mai mare de 15-20 de Km de centrul Bucurestiului. Asa ca, zau, nu mai alergati dupa cine stie ce locuri minunate, aflate la ani-lumina distanta. Avem multe de vazut si aici, la doi pasi. Tot ce trebuie e o bicicleta si putin chef de duca. Apoi e bine. E foarte bine.

Această prezentare necesită JavaScript.

Acum e bine.

Update – daca tot mi s-a cerut, am facut si o harta a traseului, pentru curiosi 😛

Harta traseu bicicleta Chitila, Mogosoaia, Buftea

Harta in detaliu se poate gasi aici.

Standard

5 gânduri despre „cu bicicleta aproape de Bucuresti

  1. Pingback: cu bicicleta aproape de Bucuresti - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Pai spune-ne si pe unde ar fi locurile alea, eventual nu ar strica o harta ceva, sau macar zona in mare… La multi ani pentru ieri, si felicitari pentru iesire. Poate facem o iesire si sambata.

  3. Pingback: diferit « notele lui Vulupe

  4. Pingback: cele 5 din 2010 « notele lui Vulupe

Comentariile sunt închise.