Foto aripa avion text "Do not walk outside this area""
ca-n viata, ganduri

calare pe aripa

N-am nici cea mai mica idee cand si de unde am luat aceasta traznaie dar de multi ani imi doresc sa fac un lucru aparent cretin – dar imi doresc si pace 😛 Pe langa ca-i cretin, pentru un om cu relatii relativ normale, este si lejer imposibil de realizat.

Cunoasteti acel text, marcat pe aripile avioanelor, conform caruia „Do not walk outside this area„? Adica asta 😛

Pai daca incepe cu Don’t, e clar ca devine interesant – si tentant 😀 Dincolo de asta zau ca m-a atras demult ideea de a pasi pe aripa unui avion, mult inainte sa fi vazut aceasta inscriptie sau sa stiu de existenta ei.

Cumva m-a atras combinatia ireala intre pasire si zbor, prezenta complet nepotrivita a mersului intr-un loc predestinat plutirii. Am vazut mai multe secvente, ba prin filme ba prin diverse imagini, cu piloti care se urcau in avioane de lupta sau acrobatie pasind intai pe aripa sau felurite alte intamplari in care oamenii ajungeau sa stea sau sa mearga pe aripile avioanelor. In mod ciudat, nu ma atragea ideea riscului, asa cum o vedem in diverse cascadorii, imaginea mea mentala nu era legata si de zbor – doar de simbolul aripii.

Ei bine, trecand peste consideratiile personale, importante doar pentru mine, dealtfel, Sambata asta am avut ocazia sa-mi implinesc acest vis 😀

Foto pasind si sarind pe aripa de avionFoto: Kyp

Multumita unei iesiri mai mult decat faine (revin zilele urmatoare cu mai multe detalii), am ajuns fara sa am nici cea mai mica asteptare fata in fata cu visul 😛 Un avion parasit, in mijlocul unui camp, aflat complet la indemana mea 😀 Cred ca nu-i greu sa va imaginati cam ce a iesit 😀 Avionul, un Rombac 1-11, se afla langa drumul ce duce dinspre centura catre Romprest si rampa de gunoi Chiajna-Rudeni (link)

Dupa ce ne-am jucat in voie si am facut poze la greu, mi-am adus aminte de un filmulet vazut saptamana trecuta, despre o musca nazbatioasa ce nu traieste decat un minut. Va invit sa-l vedeti:

One Minute Fly

Ei bine, cam asa m-am simtit eu atunci – am mai facut o bifa. Iar bifa asta este facuta pe o lista de care nu regret nici o clipa s-o vad completata. Ba chiar deloc. E lunga lista si mereu inca in lucru, se tot completeaza. Dar dintre toate, momentele in care mai bifez cate o linie sunt, de departe, cele mai savuroase.

Tu ce lista ai? Cand ai facut ultima bifa pe ea?

Standard

2 gânduri despre „calare pe aripa

  1. Pingback: poveste de sfarsit de saptamana « notele lui Vulupe

  2. Pingback: cele 5 din 2010 « notele lui Vulupe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s