ca-n viata

glossy

Fotocopie ziar Gazeta TaranilorNu-s deloc adeptul utilizarii englezismelor in limbaj dar lucios nu exprima nici ideea de baza si nici sensul complet al celor de mai jos. Asa ca scuze dar n-am gasit alta rima.

Scriu pentru ca frustarea mea este din ce in ce mai mare descoperind aceasta cumplita conspiratie la adresa utilizatorilor de laptop cu mouse (cel incorporat nu este deloc facil in utilizare, asta este realitatea). Daca mouse-ul functioneaza dragul de el pe mai toate suprafetele lemnoase sau plasticoase, sunt si unele care se dovedesc a fi reale provocari. Si cand te afli in deplasare, nu mereu ai toate solutiile la indemana. Asa ca improvizezi.

Cel mai adesea poti gasi rapid, cu usurinta, o revista pe care s-o interpui intre suprafata recalcitranta si mouse-ul indaratnic. Ei bine, solutia ar fi functionat si toate ar fi fost bune in cer si pe pamant – dar ce te faci ca din ce in ce mai des, mai toate revistele sunt glossy. Da’ glossy tare, nu asa, de pamplesir. Si problema rezista, mai ceva ca-n reclama.

Tot batranul ziar sa traiasca – cel cu atat de multe valente, mai publice sau mai pudice.

Standard

Un gând despre „glossy

  1. Pingback: glossy - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s