cu bicla, evenimente

marsul tacerii – 18 Mai

Asa cum anuntam luna trecuta Marsul Tacerii se intampla anul asta pentru prima oara si in Bucuresti. Mai multe detalii despre ce inseamna si cum se va desfasura puteti gasi aici.

Marsul Tacerii - logoVestea foarte buna este ca marsul a fost autorizat atat de catre Primaria Bucuresti cat si de catre Politia Capitalei, deci va fi defasurat in cadru legal si oficial – asa cum dealtfel este si firesc. Vom avea escorta de la politie iar traficul va fi oprit in intersectiile prin care vom trece. Da, in mijlocul saptamanii 😉

Traseul si ora de plecare au fost modificate insa, dupa cum urmeaza. Punctul de intalnire va fi intrarea in Parcul Moghioros dinspre Piata Moghioros, iar traseul va fi: P-ta Moghioros, B-dul D-l Taberei, Razoare, Panduri, 13 Sepembrie, Mariot, Strada Izvor, B-dul Natiunile Unite cu oprire in Parcul Izvor. Harta este aici.

Ora de intalnire este 19.30 iar plecarea la ora 20.00.

Foarte important – marsul se va desfasura in tacere completa, fara nici un fel de sunet – fara goarne, claxoane, tipete, urlete, nici macar vorbit in soapta – evident, in masura in care acest fapt nu ridica probleme de siguranta. In afara fluierelor de la politie, ideal este sa nu se mai auda nici un alt sunet provenit de la noi. In plus, v-as ruga sa veniti imbracati pe cat posibil in alb.

In timpul marsului se va merge in coloana, pe doua randuri, pe banda 1 (cea de langa bordura), fara depasiri de nici un fel, fara urcat pe trotuar, fara sprinturi. Este un mars de comemorare si trebuie sa se desfasoare in cele mai decente si sobre conditii. Vom merge lent, aprox. 15 Km/h, nu mai mult. In caz ca apar defectiuni tehnice, va rugam sa retrageti bicicleta respectiva din coloana, pe trotuar, si sa o remediati in liniste – daca este timp, vom astepta toti participantii in Parcul Izvor pentru o prelungire a serii la discutii, deci puteti recupera ulterior contactul cu coloana.

Pagina de inscriere pentru eveniment o gasiti pe Facebook si vom continua sa postam actualizari acolo. Ne vedem pe 18 Mai, la ora 19.30.

Standard

6 gânduri despre „marsul tacerii – 18 Mai

  1. Pingback: Marşul tăcerii, 18 mai, prima oară în Bucureşti « Cicloteque

  2. felicitări pt. iniţiativă, era momentul să avem evenimente tematice care pun în discuţie condiţia biciclistului în trafic şi problemele cu care se confruntă zi de zi.

  3. Pingback: Marsul Tacerii – un lung sir de liniste alba « notele lui Vulupe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s