evenimente

un oras sub asediu

Logo LudikaCam asa incepe sa para Bucurestiul sub caldurile din ultima vreme. Sub ploile din ultima vreme. Sub reparatiile din ultima vreme. Ei bine, de ceva vreme, pot spune si sub proiectele din ultima vreme. Pentru ca, din fericire, chiar ca au inceput sa apara, mai ceva decat ciupercile. Iar unele dintre ele, chiar daca inca-s putine, capata radacini serioase, dincolo de asteptari. Si cateodata creeaza mai departe alte si alte proiecte.

Unul dintre ele este Ludika – un proiect de suflet care reuseste sa aduca teatrul mult mai aproape de noi. Una din frustrarile mele de cetatean al acestui oras este ca, desi-mi doresc asta, ajung foarte rar la teatru. Asta in principal din motivul accesului la bilete. Dincolo de vointa mea (uneori este discutabil dar hai s-o lasam asa :P) am un program foarte … spontan. Asa ca dorinta de a-mi petrece o seara la teatru este rar dusa la indeplinire pentru ca pe ultima suta de metrirar mai poti gasi bilete la piesa buna. Ca sa nu mai spun ca daca le gasesti, pretul nu-i tocmai vesel.

Ei bine, cei de la Ludika au lovit exact aici. Pun la dispozitie o sala imensa – 2.500 de locuri cred ca pot acoperi fara probleme dorinta de teatru a bucurestenilor si asta la un pret imbatabil – 1 leu. Da, chiar un leu. Iar Luni seara, pe 25 Iulie, la Teatrul de vara din Herastrau se deschide stagiunea cu piesa Si cu violoncelul ce facem? cu Mihail Spiridonescu. Pe 1 August piesa Vreau sa fiu actrita! cu Anca Sigartau, iar pe 8 August piesa Luni-Vineri cu Lari Giorgescu. Suna bine, nu-i asa?

Afis LUDIKA

Gata, avem program pentru Luni seara. Si nu numai 😉

Standard

2 gânduri despre „un oras sub asediu

  1. Pingback: Multumim! | ludika

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 25-29 iulie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s