cu bicla, evenimente

Marsul Biciclistilor

Bucurestiul Pedaleaza - Marsul BiciclistilorSemne bune anul are – cam asa tot zic inca de la primele zile senine si cu aer de primavara. Mai abitir ca niciodata, bicicletele incep sa ia cu asalt soselele din Bucuresti. Si nici ca as putea sa regret asa ceva. Cu placuta mirare observ de la o zi la alta tot mai multe biciclete in trafic, din toate categoriile si speciile. Desi inca sezonul oficial (daca pot spune asa) n-au inceput, strazile sunt pline si nu-i zi sa nu ma bucur de un numar asa de mare de ciclisti urbani.

Pentru ca unde-s multi puterea creste, baietii buni de la Clubul Biciclistilor au organizat un nou eveniment, denumit simplu Marsul Biciclistilor. Mai multe detalii puteti gasi si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ce si cum a iesit puteti vedea si din clipul de mai jos. La o numaratoare aproximativa as spune ca au fost peste 350 de participanti – si asta la sfarsit de luna Martie. Aceste vorbe ne bucura ;).

Marsul biciclistilorMartie 2012 

Standard

2 gânduri despre „Marsul Biciclistilor

  1. Ciprian Bitica zice:

    Si eu am fost mirat de numarul mare de participanti. Dar pe mine alta idee ma sacaie. Sa nu fie vorba de bucuria iesirii din iarna. Vom vedea pe parcurs daca se mentine numarul, creste sau scade. Eu sper sa creasca.

    • Si mie mi-a trecut asta prin minte. Dar nu, nu cred ca este doar bucuria primaverii. Asta se vede prin parcuri – care-s pline si ele – nu neparat pe strada. Eu m-am referit la numarul mare de biciclisti intalniti in trafic, pe strazi. Sa fim optimisti ;).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s