cu bicla, ganduri

din motul Clujului

Pentru cateva zile, mai exact 15-21 August, turnul bisericii Sf. Mihail din centrul Clujului a fost deschis pentru public. Tocmai bine pentru a prinde sansa unei persepective „din balon” asupra noului oras de resedinta.

Turnul are nu mai putin de 80 de metri si daca tot am prins un moment mai liber, fara nici unul dintre „cerberi” prezenti, am profitat si am urcat chiar pana in varful acestuia. Literalmente printre porumbei (si unele produse mai putin tentante ale acestora) si pe o caldura absolut infernala – dar a meritat. Dupa cele 166 de trepte (spune legenda, ca numai de numarat n-am stat) am ajuns eroic, prin praf si falfait de porumbei, la o ferestruica de 50X50 cm, numai buna sa-ti vari capul si obiectivul prin ea. Dar privelistea este impresionanta, avand la picioare intregul Cluj cat si muuuuult din zonele adiacente.

Evident ca nu am ratat momentul si am luat cu mine si cateva poze: http://sdrv.ms/PoLdun . Sper sa va placa perspectiva de la nivelul porumbeilor ;).

Mai putin incantat sunt de faptul ca pe la mijlocul coborarii m-a lasat bateria de la camera (stie ea de ce :P) asa ca ultimele poze sunt facute cu telefonul care s-a descurcat, ce-i drept, onorabil, zic eu.

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s